5 факторів, що впливають на вибір офісу для оренди

Зняти офіс у центральній частині Києва прагнуть багато компаній і бізнесів-початківців. Таку можливість надає TCEH office space club, розташований у пішій доступності від метро. Це сучасний коворкінг для фрілансерів і команд з будь-якою кількістю співробітників і робочим простором "все включено". Розглянемо основні чинники, які впливають на вибір оренди офісного приміщення.

Оренда офісу: від чого залежить вибір

Щоб офіс відповідав запитам власника бізнесу і виявився зручним для співробітників, важливо уважно підійти до вибору приміщення. У питанні оренди офісу важливу роль відіграють такі чинники:

  • Розташування. Офіс повинен мати зручне місце розташування, яке також відповідає статусу компанії. Якщо йдеться про відому організацію, вона не може перебувати на околиці міста або в спальному районі. У такому разі варто орендувати приміщення в центральній частині столиці. Щоб співробітникам було зручно добиратися на роботу, бажано, щоб офіс знаходився недалеко від метро.
  • Зовнішній вигляд. Якщо компанія націлена на пряму співпрацю з клієнтами та партнерами, зовнішній вигляд будівлі та самого офісу відіграє важливу роль. Від нього залежить перше враження про компанію тих, хто відвідуватиме офіс. І екстер'єр будівлі, і внутрішнє оздоблення приміщення мають бути на високому рівні.
  • Безпека. Об'єкт має перебувати під охороною і відеоспостереженням. На сьогодні відіграє важливу роль і наявність в офісній будівлі укриття.
  • Простір. Робочий простір в офісі має відповідати концепції компанії. Якщо бізнес передбачає постійну командну роботу, доцільно звернути увагу на просторі приміщення за типом open space. Якщо співробітникам не потрібно постійно взаємодіяти між собою і при цьому колектив великий, варто орендувати офіс із кількома кабінетами.
  • Вартість. Цей фактор також має важливе значення під час оренди офісного приміщення, оскільки не всі бізнеси мають необмежений бюджет. Під час вибору офісу варто дізнатися, що входить у вартість оренди і чи не доведеться окремо платити за охорону, прибирання тощо.

Зняти офіс маленький, окреме приміщення для команди до 100 співробітників або робоче місце в open space у центральній частині Києва можна в TCEH office space club. Коворкінг відповідає вимогам більшості орендарів за розташуванням, безпекою, комфортом і вартістю. У TCEH можна прийти й одразу працювати, адже тут уже є все необхідне.

Вплив району міста на ціну оренди офісу

Прийнято вважати, що винайняти офіс у Києві - центр або розташовані поруч райони - недешеве задоволення. Дійсно, якщо шукати окремий офіс у центрі столиці, це може бути дорого. Але це не означає, що через високу ціну потрібно відмовлятися від вигідного розташування.

У TCEH office space club є чотири локації, і всі вони розташовані в центрі Києва. Завдяки тому, що в коворкінгу передбачені різні формати оренди, можна знайти варіант для себе або своєї команди за прийнятною вартістю.

Ціна оренди офісу в Києві часто не включає в себе додаткові витрати у вигляді купівлі меблів, обладнання та витратних матеріалів. У TCEH орендарям одразу надаються якісні меблі, різне обладнання, безкоштовний папір і канцелярія.

Оренда офісного приміщення в центрі Києва за демократичною ціною - реальність, якщо звернутися в TCEH office space club.
Офіс з панорамою на Подолі
вул. Кирилівська, 15
(ст.м. Контрактова площа)
Офіс в історичному
центрі Києва

Ярославський провулок, 1/3
(ст.м. Контрактова площа)
Сучасний офіс

вул. Пимоненка, 13.
(ст.м. Лук'янівська)
Велика кількість робочих місць. 3 хв. від метро
вул. Ярославів Вал, 18
(ст.м. Золоті ворота)
Наші контакти
Адреса:
Двері TCEH відчинені для кожного, хто готовий розділяти нашу філософію. Ми працюємо для вас. Доступ для членів клубу 24/7
М. ПИМОНЕНКА, 13, КОРП 6А/21
КИРИЛІВСЬКА, 15, 8 (9 ПОВЕРХ)
ЯРОСЛАВСЬКИЙ ПРОВУЛОК, 1/3 (3 ПОВЕРХ)
ЯРОСЛАВІВ ВАЛ, 18
ПЕРЕГЛЯД І ОРЕНДА ОФІСУ
ПН - НД (24/7)
Контакти:
Соц. мережі: