Коворкінг у Києві: як це працює та чи варто вибирати такий формат?

Формат робочого простору під назвою coworking набуває усе більшої популярності в Києві. Його охоче вибирають фрилансери, віддалені працівники та команди, які не мають можливості винаймати окремий офіс. Що таке взагалі коворкінг, як це працює та чому варто віддати перевагу саме такому формату роботи, розповідаємо далі.

Як працюють коворкінги Києва?

Коворкінг — це простір, де збираються люди, щоб попрацювати у команді або самостійно. Такий простір є чимось середнім між роботою удома або в кафе та роботою в офісі. Перебування в коворкінгу дисциплінує, але при цьому є можливість відпочити, поспілкуватися з іншими людьми. Робоче місце в коворкінгу вже повністю готове до виконання завдань. Не потрібно думати про офісні меблі, наявність інтернету, техніки тощо.

Такий формат роботи вибирають з різних причин. Комусь удома заважають повноцінно працювати діти або домашні справи. Інші хочуть працювати в уже облаштованому офісному просторі й бути серед інших ділових людей. Ще хтось таким чином заощаджує кошти, оскільки орендувати коворкінг вигідніше, ніж окремий великий офіс для команди.

Щоб почати працювати в коворкінгу, потрібно орендувати місце чи окремий простір на певний час — і можна запускати процеси, адже все необхідне вже є на робочих місцях.

Чому варто вибрати коворкінг у Києві погодинно або помісячно?

Одна з переваг коворкінгів — широкий вибір варіантів для роботи. Місця в open space, готові офіси для початківців і великих команд на будь-яку кількість співробітників, конференц-зали, звукоізоляційні переговорні та скайп-кімнати — можна вибрати дійсно оптимальний для себе формат.

Якщо зацікавив коворкінг у Києві, ціна його залежатиме від вибраного тарифу. Недорогий варіант —оренда місця в open space. Такий формат найкраще підходить для фрилансерів і віддалених працівників або невеличких команд із 2–5 людей. Орендувати місце можна на кілька годин, на кілька днів чи місяців.

Досить великій команді буде зручніше працювати у відокремленому від інших людей приватному офісі. Такий формат також доступний у коворкінгу. Яка його перевага перед звичайним офісом? Тут уже є все для повноцінної роботи — від меблів до канцелярії.

Оренда офісу: коворкінг Tceh і його переваги

Якщо цікавить коворкінг у Києві на Правому березі, варто звернути увагу на Tceh office space club. Цей столичний коворкінг має низку безперечних переваг:

  • зручне розташування — до найближчої станції метро пішки можна дістатися за 10 хвилин;
  • сучасний ремонт і простір «усе включено» — є все необхідне для роботи (меблі, техніка, канцелярія), передбачено щоденне прибирання;
  • широкий вибір місць для роботи в режимі 24/7 — open space і комфортні офіси тривалої оренди для малих і великих команд;
  • комфортний відпочинок і перерви — власна кухня з кавою та їжею, лаунж-зони, відкрита тераса, душові, спортивні куточки;
  • безпека — цілодобове відеоспостереження, зовнішня охорона, відсутні сліпі зони, доступ за картковою системою, камери для зберігання особистих речей;
  • міжнародний формат — за клубною карткою можна працювати в Україні, США та Великій Британії;
  • круте оточення — нетворкінг, взаємодопомога, пошук спеціалістів через hr-help, регулярні неформальні зустрічі.

У коворкінгу Tceh подбали і про повноцінну роботу під час воєнного стану. Всі локації Tceh обладнано потужними генераторами, тому світло є завжди, навіть у період блекаутів. Під час повітряної тривоги є можливість спуститися у критий підземний паркінг, обладнаний усім необхідним, зокрема стабільним інтернетом. У всіх коворкінгах Tceh office space club є по дві лінії під'єднання до інтернету, що дає змогу працювати безперервно.

Tceh office space club пропонує чотири локації у Києві на вибір, тож є можливість вибрати найзручніший варіант для себе чи команди. Коворкінги працюють цілодобово — кожен клієнт зможе підібрати оптимальний графік роботи.

Якщо ви шукаєте готовий, повністю пристосований до сучасних реалій і ефективної роботи простір, вибирайте Tceh! Орендуйте робоче місце в open space або приватний офіс, щоб продуктивно працювати, самовдосконалюватися чи розвивати свій бізнес.
Офіс з панорамою на Подолі
вул. Кирилівська, 15
(ст.м. Контрактова площа)
Офіс в історичному
центрі Києва

Ярославський провулок, 1/3
(ст.м. Контрактова площа)
Сучасний офіс

вул. Пимоненка, 13.
(ст.м. Лук'янівська)
Велика кількість робочих місць. 3 хв. від метро
вул. Ярославів Вал, 18
(ст.м. Золоті ворота)
Наші контакти
Адреса:
Двері TCEH відчинені для кожного, хто готовий розділяти нашу філософію. Ми працюємо для вас. Доступ для членів клубу 24/7
М. ПИМОНЕНКА, 13, КОРП 6А/21
КИРИЛІВСЬКА, 15, 8 (9 ПОВЕРХ)
ЯРОСЛАВСЬКИЙ ПРОВУЛОК, 1/3 (3 ПОВЕРХ)
ЯРОСЛАВІВ ВАЛ, 18
ПЕРЕГЛЯД І ОРЕНДА ОФІСУ
ПН - НД (24/7)
Контакти:
Соц. мережі: