Оренда офісного приміщення в Києві: як вибрати, переваги та недоліки оренди в Tceh

Ще зовсім недавно під час вибору офісу потрібно було оцінити лише його площу, зручність і вартість оренди. Нині ж до цих параметрів додається наявність укриття та генераторів на випадок вимкнення світла. Розповідаємо, на що взагалі слід звернути увагу, якщо потрібно орендувати офіс, та які переваги й недоліки має офісний простір Tceh.

Оренда офісного приміщення: як вибрати зручний офіс

Кожен бізнес або фрилансер має підходити індивідуально до вибору офісу, враховуючи свої потреби та бажання. Однак є ключові фактори, на які слід звернути увагу всім:

  • місце розташування — офіс повинен мати зручне розташування (бажано неподалік станції метро), підземний паркінг або стоянку для авто поблизу;
  • планування та наповнення — щоб робочий процес був продуктивним, офісний простір повинен мати зручне та продумане планування, ремонт, необхідні меблі, комунікації;
  • безпека — об'єкт має перебувати під цілодобовою охороною з відеоспостереженням, також важливо мати доступ до офісу 24/7;
  • площа — для маленької фірми можна винайняти невелику кімнатку, якщо ж бізнес великий, краще звернути увагу на open space або орендувати кілька кабінетів;
  • вартість оренди — перед орендою офісу слід уточнити, що входить у вартість, чи потрібно окремо доплачувати за комунальні послуги, охорону, прибирання тощо.

Вибираючи офісне приміщення в Києві, також важливо звернути увагу на те, чи має воно повноцінне укриття, бажано з можливістю продовжувати працювати під час повітряної тривоги. Також слід поцікавитися наявністю генератора, щоб не припиняти роботу в разі вимкнення світла.

Оренда офісних приміщень: переваги та недоліки простору Tceh

Tceh office space club — це більше, ніж коворкінг, і точно краще, ніж класичні офісні приміщення. Простір пропонує різні формати оренди, тому підходить і для компаній із великою кількістю співробітників, і для фрилансерів. Тут можна орендувати робоче місце в open space або готовий офіс.

Ось які переваги пропонує Tceh:

  • зручне розташування — 10 хвилин пішки від метро;
  • робочий простір «усе включено» — все необхідне обладнання для роботи, зокрема канцелярія, папір, кольоровий друк;
  • сучасний ремонт — привабливий лаконічний інтер'єр, якісні італійські стільці та інші меблі на замовлення;
  • постійний доступ до інтернету — основна та резервна лінії підключення до інтернету;
  • облаштовані укриття — просторі приміщення, які відповідають вимогам і стандартам безпеки та мають стабільний інтернет;
  • генератори — є можливість безперебійно користуватися електроприладами;
  • безпека — пульт охорони, відеоспостереження 24/7, система контролю доступу.

Слід зауважити, що робота у відкритому офісі підходить не всім. Такий формат краще вибирати тим, хто виконує одноманітну роботу, а також працівникам кол-центрів. Однак Tceh пропонує і окремі готові офіси, звукоізоляційні переговорні та скайп-кімнати. Це оптимально для тих, кому важливо бути максимально зосередженими на виконанні завдань.

Оренда офісного приміщення в Києві

Якщо потрібно орендувати зручне й обладнане всім необхідним офісне приміщення в Києві, Tceh стане правильним рішенням. Коворкінг пропонує чотири локації у столиці. Також завдяки тому, що компанія міжнародна, за однією картою можна працювати навіть за кордоном.

Члени клубу Tceh мають доступ до свого робочого місця 24/7. Робота поруч з іншими людьми — це також чудова можливість швидко знайти потрібного спеціаліста, звернувшись до внутрішньої системи. У відкритих офісах зручно встановлювати контакти та комунікувати з іншими людьми.

Якщо в пріоритеті комфорт і продуктивність співробітників, офісний простір Tceh office space club забезпечить усім необхідним для ефективної роботи команди. Офіси розміщені неподалік станцій метро «Контрактова площа», «Лук'янівська» та «Золоті ворота».
Офіс з панорамою на Подолі
вул. Кирилівська, 15
(ст.м. Контрактова площа)
Офіс в історичному
центрі Києва

Ярославський провулок, 1/3
(ст.м. Контрактова площа)
Сучасний офіс

вул. Пимоненка, 13.
(ст.м. Лук'янівська)
Велика кількість робочих місць. 3 хв. від метро
вул. Ярославів Вал, 18
(ст.м. Золоті ворота)
Наші контакти
Адреса:
Двері TCEH відчинені для кожного, хто готовий розділяти нашу філософію. Ми працюємо для вас. Доступ для членів клубу 24/7
М. ПИМОНЕНКА, 13, КОРП 6А/21
КИРИЛІВСЬКА, 15, 8 (9 ПОВЕРХ)
ЯРОСЛАВСЬКИЙ ПРОВУЛОК, 1/3 (3 ПОВЕРХ)
ЯРОСЛАВІВ ВАЛ, 18
ПЕРЕГЛЯД І ОРЕНДА ОФІСУ
ПН - НД (24/7)
Контакти:
Соц. мережі: