Оренда офісного приміщення в Києві - ваша ідеальна робоча зона

Якщо потрібен повністю обладнаний офіс в оренду в центрі Києва, варто придивитися до TCEH office space club. Коворкінг пропонує чотири зручні локації та різні формати оренди - від робочого місця в open space до окремого офісу для команди до 100 осіб.

Де знайти відповідний офіс у Києві

Оренда офісного приміщення в Києві - непросте завдання. В одних орендодавців є тільки порожні офіси, які ще потрібно облаштувати для повноцінної роботи. Інші здають приміщення дорого або пропонують їх у таких місцях, куди незручно добиратися. Є й такі, хто здає в оренду офіс і при цьому перекладає на орендаря турботи про прибирання, охорону та інші важливі моменти.

TCEH office space club - це інша історія. Усі робочі простори TCEH розташовані в центральній частині Києва, причому в пішій доступності від метро. Дістатися до офісу легко як машиною, так і громадським транспортом. Поруч із будівлею розташована парковка.

У TCEH можна зняти повністю готовий офіс в оренду або вибрати робоче місце в open space. Різні формати дають змогу знайти зручне місце для роботи як фрілансеру, так і колективу, до якого входить від 2 до 100 співробітників. До того ж оренда офісного приміщення передбачає наявність усього необхідного: меблів, обладнання, канцелярії і не тільки.

Офіси TCEH перебувають під охороною і відеоспостереженням. Пройти в коворкінг можна тільки з клубною карткою, у сторонніх немає доступу до офісного простору. У будівлі обладнано укриття з інтернетом, тобто на час тривоги можна не переривати роботу - просто потрібно захопити з собою ноутбук.

У яких районах ми пропонуємо оренду офісу

Якщо цікавить оренда офісів на Подолі, TCEH office space club може запропонувати цілих чотири локації. Ось де розташовані офіси:

  • вулиця Миколи Пимоненка, 13, корпус 6А/21 - 15 хвилин пішки від станції метро "Лук'янівська";
  • вулиця Кирилівська, 15 (8-й і 9-й поверхи) - 8 хвилин пішки від станції метро "Контрактова площа";
  • Ярославський провулок, 1/3 (3-й поверх) - 6 хвилин пішки від станції метро "Контрактова площа";
  • вулиця Ярославів Вал, 18 - усього 10 хвилин пішки від станції метро "Золоті ворота".

Оренда офісу в Києві на Подолі зручна для компаній, яким важливо, щоб клієнти або партнери могли їх швидко знайти. Співробітники фірми також оцінять таку локацію, оскільки добиратися до роботи буде нескладно завдяки близькості метро.

Яка б не сподобалася з представлених вище оренда офісу - Золоті ворота, Контрактова площа або Лук'янівська, - кожна локація забезпечить комфортні умови для роботи.

Ціна оренди офісного приміщення

Ціна оренди офісу в Києві залежить від багатьох чинників. Насамперед це розташування, площа офісного приміщення, наявність паркінгу, охорони та інших переваг. У центрі столиці досить складно знайти офіс, оренда якого обходитиметься недорого і при цьому влаштує за іншими параметрами.

TCEH office space club пропонує офісні приміщення в центрі міста за вигідною ціною. Завдяки тому, що на вибір є різні формати, кожен може знайти підходящий під свій бюджет варіант: робоче місце для фрілансера, компактний офіс для маленької команди або кілька окремих приміщень для великого колективу.

Щоб знайти недороге приміщення для оренди, не потрібно вводити в пошуковик запит "дешево зніму офіс Київ". Для цього варто зв'язатися з менеджером TCEH і описати свій запит на оренду. За попередньою домовленістю можна прийти на відповідну локацію і подивитися вільні варіанти приміщень і робочих місць у коворкінгу. Перегляд офісів доступний цілодобово з понеділка по неділю.

Не відмовляйтеся від ідеї орендувати офісне приміщення в центрі Києва, бо думаєте, що скрізь дорого. Ви просто ще не були в TCEH office space club.
Офіс з панорамою на Подолі
вул. Кирилівська, 15
(ст.м. Контрактова площа)
Офіс в історичному
центрі Києва

Ярославський провулок, 1/3
(ст.м. Контрактова площа)
Сучасний офіс

вул. Пимоненка, 13.
(ст.м. Лук'янівська)
Велика кількість робочих місць. 3 хв. від метро
вул. Ярославів Вал, 18
(ст.м. Золоті ворота)
Наші контакти
Адреса:
Двері TCEH відчинені для кожного, хто готовий розділяти нашу філософію. Ми працюємо для вас. Доступ для членів клубу 24/7
М. ПИМОНЕНКА, 13, КОРП 6А/21
КИРИЛІВСЬКА, 15, 8 (9 ПОВЕРХ)
ЯРОСЛАВСЬКИЙ ПРОВУЛОК, 1/3 (3 ПОВЕРХ)
ЯРОСЛАВІВ ВАЛ, 18
ПЕРЕГЛЯД І ОРЕНДА ОФІСУ
ПН - НД (24/7)
Контакти:
Соц. мережі: