Переваги оренди офісу в сучасному бізнес-центрі в умовах вимкнення світла

Часті відключення електрики порушують нормальну роботу бізнесу. Вони заважають як фрілансерам, так і невеликим компаніям. Простої призводять до збитків, б'ють по репутації та знижують рівень конкурентоспроможності. На щастя, є зручне рішення, яке допоможе уникнути таких проблем, - оренда офісного приміщення в бізнес-центрах TCEH, оснащених системами автономного енергопостачання. Розповідаємо докладніше про цю послугу.

Плюси та мінуси офісів з автономним генератором

Головна перевага, яку має оренда офісного приміщення з генератором, - безперервна робота навіть в екстремальних умовах. Згодом відключення електрики можуть ставати дедалі частішими та тривалішими, що ще більше підвищить попит на автономне енергопостачання. Тому вам варто зняти офіс із генератором просто зараз, щоб застрахувати себе від усіх ризиків.
Оренда офісного приміщення з автономним джерелом електрики також має такі плюси:
  • Стабільний доступ до інтернету. До генератора під'єднано всю будівлю, а не тільки окремі прилади. Оренда офісного приміщення з автономним енергопостачанням означає, що під час відключення світла продовжують працювати роутери Wi-Fi та інша мережева інфраструктура.
  • Можливість підзарядки гаджетів. Якщо графіки подачі електрики вдома нестабільні, беріть із собою смартфон, планшет і ноутбук, щоб зарядити їх.
  • Комфорт. Офіс з автономним генератором підтримує ідеальний мікроклімат навіть за відсутності електроенергії. На відміну від бюджетних коворкінгів, у ньому не доведеться мерзнути взимку і страждати від спеки влітку.
  • Безпека. Оренда офісного приміщення в бізнес-центрах TCEH передбачає доступ до підземних паркінгів, які можуть використовуватися як бомбосховища. Вони оснащені всім необхідним для захисту від надзвичайних ситуацій. Співробітники офісних центрів мають медичну підготовку, яка дозволяє їм надавати допомогу клієнтам.
Єдиний мінус, який має оренда офісного приміщення з автономним енергопостачанням, - підвищена ціна. Вона пояснюється необхідністю купівлі палива для генератора. Однак доплата за автономність все одно обходиться дешевше, ніж збитки від тривалого простою бізнесу. Це особливо актуально, якщо ви працюєте із зарубіжними клієнтами.

Ціна на оренду офісів з автономним генератором

Щоб уточнити, скільки коштуватиме оренда офісного приміщення, потрібно врахувати такі чинники:
  • Локація. Бізнес-центри TCEH розташовані в Києві, поблизу станцій метро «Контрактова площа», «Золоті Ворота» і «Лук'янівська». Оренда офісного приміщення ближче до центральних ділових районів завжди коштує дорожче.
  • Формат. Готові офіси підійдуть для малого та середнього бізнесу. Вони мають окремі приміщення, підготовлені для швидкого початку роботи. Фрілансерам доступний бюджетний варіант - оренда офісного приміщення open space, у якому одночасно можуть працювати десятки фахівців. Ці приміщення сплановані таким чином, щоб ніхто не заважав один одному, - таке рішення забезпечує максимальну продуктивність.
  • Тривалість оренди. Якщо хочете зняти офіс із генератором, ціна також залежатиме від того, на який термін підписується договір. Оренда офісного приміщення з помісячною оплатою дає кращі умови, ніж зі щоденною. Крім того, вона дає змогу надовго забронювати постійне робоче місце і не змінювати його під час кожного візиту.
Оренда офісного приміщення в бізнес-центрах TCEH - це вигідна послуга для бізнесу будь-якого розміру. Ви можете уточнити її умови, зв'язавшись із менеджером компанії. Він підбере оптимальний варіант з урахуванням кількості співробітників і локації, а також уточнить вартість залежно від конкретних термінів бронювання робочих місць.
Офіс з панорамою на Подолі
вул. Кирилівська, 15
(ст.м. Контрактова площа)
Офіс в історичному
центрі Києва

Ярославський провулок, 1/3
(ст.м. Контрактова площа)
Сучасний офіс

вул. Пимоненка, 13.
(ст.м. Лук'янівська)
Велика кількість робочих місць. 3 хв. від метро
вул. Ярославів Вал, 18
(ст.м. Золоті ворота)
Наші контакти
Адреса:
Двері TCEH відчинені для кожного, хто готовий розділяти нашу філософію. Ми працюємо для вас. Доступ для членів клубу 24/7
М. ПИМОНЕНКА, 13, КОРП 6А/21
КИРИЛІВСЬКА, 15, 8 (9 ПОВЕРХ)
ЯРОСЛАВСЬКИЙ ПРОВУЛОК, 1/3 (3 ПОВЕРХ)
ЯРОСЛАВІВ ВАЛ, 18
ПЕРЕГЛЯД І ОРЕНДА ОФІСУ
ПН - НД (24/7)
Контакти:
Соц. мережі: