Вибір та оренда офісних приміщень у діловому центрі Києва - пошук ідеального офісу з різною площею

Зручно розташований для клієнтів і комфортний для співробітників - так у двох словах виглядає опис хорошого офісу. Але що, якщо вам потрібен не просто хороший, а ідеальний офіс, який має відповідати низці інших вимог? Наприклад, ви шукаєте, де оренда офісних приміщень можлива як у короткостроковій, так і в довгостроковій перспективі, бізнес-центр має бути респектабельним, розташовуватися в діловій частині столиці і при цьому надавати всі умови для продуктивної роботи. З чого починати пошуки в такому разі?

Оренда офісу 100 кв. м - Київ

Ми рекомендуємо розпочинати пошуки на підставі трьох основних критеріїв. Перший - це клас офісу, другий - розташування, третій - площа. Усі три фактори мають велику вагу під час ухвалення рішення, тобто, якщо навіть ви знайшли ідеальний офіс А-класу, але його приміщення не розраховані на комфортне розміщення вашої команди, краще його не орендувати.

Як правильно розрахувати площу офісу

Відповідно до нормативів, на одну людину має припадати не менше 4,5 кв. м робочого простору. Відповідно, колектив із 10-12 осіб можна розмістити на 45-50 кв. м, а ось оренда офісу в Києві 100 кв. м найкраще підійде команді з 20 осіб. Хоча багато роботодавців у гонитві за економією намагаються розмістити на такій площі 25 і навіть 30 осіб, ми не рекомендуємо цього робити: стомлюваність буде вищою, а продуктивність - нижчою.

У TCEH office space club можна вибрати одне або кілька приміщень, в яких з дотриманням усіх актуальних нормативів зможуть розміститися до 100 співробітників включно. Таким чином, оренда приміщення 200 кв. м у Києві, в гарному місці з паркуванням і бізнес-центрі класу А - цілком реальна історія.

Оренда приміщення в центрі Києва

Коли ви визначитеся з площею, переходьте до пошуку об'єкта з відповідною локацією. Якщо таких виявиться кілька, за кожним варіантом дайте відповідь на запитання нижче.

  • Як здійснюється під'їзд до бізнес-центру?
  • Чи є в нього власна парковка і чи охороняється вона?
  • У скількох хвилинах ходьби від метро розташований цей об'єкт?
  • Як йдуть справи з покриттям стільниковими мережами та інтернетом?

Тільки після цього можна робити остаточний вибір, якщо вас цікавить оренда приміщення в Києві (центр).

Усі чотири локації TCEH office space club розташовані в Києві в пішій доступності від метро (менш ніж 10 хвилин пішки). Вони оснащені підземними критими паркінгами, які виконують функцію укриттів під час повітряної тривоги: і ви, і ваш автомобіль будете в безпеці. Тобто оренда офісу в бізнес-центрі (Київ) може розв'язати питання не тільки з розміщенням, а й із захистом співробітників в екстреній ситуації.

Оренда офісу в бізнес-центрі (Київ) від TCEH

Крім перерахованих вище особливостей, TCEH office space club приваблює низкою інших можливостей:

  • оренда бізнес-центру в Києві на вигідних умовах під час воєнного стану (економія до 50%), а також прозора система оплати без прихованих платежів;
  • сучасний ремонт і все необхідне для продуктивної роботи;
  • стабільне інтернет-підключення (два незалежні провайдери) і надійне енергозабезпечення, продубльоване потужними генераторами на випадок відключень;
  • робочий простір у форматі "все включено", де є ергономічні робочі місця і конференц-зали, переговорні кімнати і зони відпочинку, а також кухня, душова і камери для особистих речей;
  • усі організаційні завдання та підтримання чистоти - турбота власників TCEH office space club;
  • необмежені можливості для нетворкінгу - у нас народжуються нові проєкти та встановлюються бізнес-зв'язки.

Якщо вам потрібна оренда бізнес-центру в Києві, телефонуйте і приходьте на огляд - ви обов'язково знайдете у нас робочий простір, який відповідає найсміливішим очікуванням.
Офіс з панорамою на Подолі
вул. Кирилівська, 15
(ст.м. Контрактова площа)
Офіс в історичному
центрі Києва

Ярославський провулок, 1/3
(ст.м. Контрактова площа)
Сучасний офіс

вул. Пимоненка, 13.
(ст.м. Лук'янівська)
Велика кількість робочих місць. 3 хв. від метро
вул. Ярославів Вал, 18
(ст.м. Золоті ворота)
Наші контакти
Адреса:
Двері TCEH відчинені для кожного, хто готовий розділяти нашу філософію. Ми працюємо для вас. Доступ для членів клубу 24/7
М. ПИМОНЕНКА, 13, КОРП 6А/21
КИРИЛІВСЬКА, 15, 8 (9 ПОВЕРХ)
ЯРОСЛАВСЬКИЙ ПРОВУЛОК, 1/3 (3 ПОВЕРХ)
ЯРОСЛАВІВ ВАЛ, 18
ПЕРЕГЛЯД І ОРЕНДА ОФІСУ
ПН - НД (24/7)
Контакти:
Соц. мережі: